Adatvédelmi irányelvek és a személyes adatok feldolgozása.

1. Meghatározás

1.1. Üzemeltető. A személyes adatok GDPR-rendelet értelmében történő feldolgozásáért felelős üzemeltető nooxshop.com, és erre a platformra hivatkozik.

1.2. Adatvédelmi tisztviselő (DPO) = Az a cím, amelyre a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos információkérések továbbíthatók, az e-mail cím: office@nooxshop.com

1.3. Cookie-k. A “cookie” egy kis fájl, amely általában betűkből és számokból áll. Letöltődik egy számítógép vagy más típusú eszköz memóriájába, amelyet internetes böngészésre használnak (okostelefon, táblagép stb.), Majd egy bizonyos webes platform érhető el.

1.4. A GDPR-rendelet értelmében érintett személy. Az azonosított természetes személyt képviseli (aki közvetlenül vagy közvetve azonosítható, különösen egy azonosító elemre való hivatkozással: név, azonosító szám, hely, online azonosító vagy egy vagy több konkrét elem). Az érintett személy lehet az Üzemeltető által kínált szolgáltatás kérése, de bármely más természetes személy is, akinek személyes adatait továbbítják az Üzemeltetőnek.

1.5. Adatkategóriák. Ezek a személyes adatokat képviselik, és azokat az Üzemeltető csak akkor dolgozza fel, ha ön megadja az adatokat a platform egy részében, vagy elküldi nekünk e-mailben.

1.6. Személyes adatok kezelése: a személyes adatokon vagy személyes adatokon végzett bármely művelet, automatikus eszközökkel vagy anélkül, mint például tárolás, rögzítés, szervezés, strukturálás, tárolás, alkalmazkodás vagy módosítás, kivonás, konzultáció, felhasználás, továbbítással, terjesztéssel vagy más módon történő hozzáférhetővé tétellel, összehangolással vagy kombinálással, korlátozás, törlés vagy megsemmisítés.

2. Milyen adatokat dolgoznak fel?

2.1. A cookie-k segítségével gyűjtött információk. A reklámkampányok jobb iránya, valamint a termékek és szolgáltatások fejlesztése érdekében nooxshop.com felhasználja az ügyfeleink által vásárolt termékekre vonatkozó adatokat. Ha engedélyezte a cookie-k tárolását a böngészőjében, és beleegyezik azok használatába, nooxshop.com tájékoztatást kapjon a látogatásáról. a webhelyről, a megtekintett termékekről és a webhelyen belüli egyéb tevékenységekről.

2.2. nooxshop.com nem tárol vagy más módon nem dolgoz fel semmilyen személyes adatot, például az Ön állapotára vonatkozó adatokat. orvosi, vallási vagy vallási stb.

2.3. Az ügyfelek által megadott adatok. A nooxshop.com a felhasználókra vonatkozó személyes adatokat dolgozzuk fel. Elsősorban az Ön által megadott személyes adatokat dolgozzuk fel, amikor feliratkozik a hírlevél listára. Ezek az adatok magukban foglalják különösen az Ön e-mail címét és keresztnevét.

3. Milyen célból dolgozzák fel a személyes adatokat?

3.1 A hirdetések és promóciók legjobb átirányítása érdekében nooxshop.com tárolja a cookie-k adatait a webhely hozzáféréseiben, a megtekintett termékekben és a platformon végzett egyéb tevékenységekben. A feldolgozás csak a vonatkozó cookie-k használatához való hozzájárulása alapján történik. Ez a megállapodás teljesen önkéntes. Általában a megadott információk alapján statisztikákat és elemzéseket nooxshop.com szerezni a platform felhasználóinak cselekedeteiről. Lehetővé teszik a hirdetési kampányok jobb átirányítását vagy a platform tartalmának adaptálását ahhoz, ami érdekli Önt, és amit keres az idő nagy részében, a platform felhasználóinak nagyobb csoportjához. Ebben az esetben az adatmentés az idő nagy részében automatikusan történik.

3.2. Termékpromócióinkhoz és a felhasználóknak küldött promóciós kommunikáció formájában történő nooxshop.com promóciós kommunikáció formájában történő népszerűsítéséhez nooxshop.com gyakran használ e-mail címeket. A feldolgozás ebben az esetben csak az Ön beleegyezése alapján történik, ami teljesen önkéntes. Még akkor is, ha nem ért egyet, akkor is képes lesz arra, hogy továbbra is használja webhelyünket teljes egészében. Ön beleegyezik a nooxshop.com a regisztráció során az e-mail címének megadásakor. Ne feledje, hogy a nooxshop.com történő regisztrációt csak 15 évnél idősebb személyek végezhetik. Az Ön beleegyezése bármikor visszavonható a kereskedelmi kommunikációban található linkre kattintva.

JOGALAP: az Üzemeltető jogos érdeke az online csalások elkerülése és a platform megfelelő működésének biztosítása, a szerződés teljesítése és az érintett hozzájárulása, adott esetben.

4. Az Ön jogai valamint az érintett a megadott személyes adatok kezelésével összefüggésben

4.1. Az érintettek jogai és azok gyakorlásának módja

A GDPR rendelet szerint Ön, mint érintett, a jogok csúcsának kedvezményezettje, nevezetesen:

4.1.1. A tájékoztatáshoz és a személyes adatokhoz való hozzáféréshez való jog. Az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozásának vagy kezelésének elmaradásáról szóló visszaigazolás birtokában tartáshoz való jog, és ha igen, az ilyen adatokhoz való hozzáférés joga.

4.1.2. Helyesbítéshez való jog. & Nbsp; Jogot jelent arra, hogy kérje az Üzemeltetőtől és kérje az Önhöz címzett pontatlan személyes adatok helyesbítését és/vagy lehetőséget kapjon a hiányos személyes adatok kiegészítésére, azzal a megjelöléssel, hogy Online fiók esetén ezeket a módosításokat szükség esetén saját maga is elvégezheti a fiók szerkesztési területén.

4.1.3. Az adatok törléséhez való jog (“az elfelejtéshez való jog”) & nbsp; Az Önhöz intézett személyes adatok törlésének lehetőségét jelenti a GDPR-rendeletben említett bizonyos okok esetén. < / p>

4.1.4. Az adatkezelés korlátozásához való jog & nbsp; Az adatkezelés korlátozásának jogát jelenti bizonyos esetekben.

4.1.5. Adathordozhatósághoz való jog: & nbsp; az Önre vonatkozó személyes adatok birtokbavételéhez és egy másik üzemeltetőnek való továbbításához való jogot jelenti.

4.1.6. Tiltakozás joga: & nbsp; azt a jogot jelenti, hogy bármikor tiltakozz az Önre vonatkozó személyes adatok kezelése ellen, a GDPR rendelettel összhangban.

4.1.7. A kizárólag a személyes adatok automatikus feldolgozásán alapuló döntés hatályának mellőzéséhez való jog & nbsp; Magában foglalja a profilok létrehozását, amelyek a felhasználóra nézve joghatásokat váltanak ki, vagy őt hasonló módon jelentős mértékben érintik.

4.1.8. Önnek joga van panasszal élni az Országos Személyes Adatok Feldolgozásának Felügyeletének Hatóságánál (ANSPDCP) Ha úgy ítéli meg, hogy adatait nem a jogszabályi előírásoknak megfelelően kezelték.

4.2. Hogyan gyakorolhatja ezeket a jogokat?

A fent említett jogok gyakorlása érdekében kérésünk van arra, hogy írásbeli kérelemmel, elektronikus formában, keltezve és eredetileg az e-mail címre csatolva kérjük Önt: office@nooxshop.com a személyes adatok védelméért felelős személy figyelmébe.

4.3. Mennyi ideig tart, amíg válaszolunk a kéréseire?

A kérelem kézhezvételétől számított legfeljebb egy hónapon belül tájékoztatást kap a megtett intézkedésekről, vagy adott esetben arról, hogy milyen motivációra nem lehet meghozni a kért intézkedéseket.

Megjegyzés: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a személyes adatokhoz való hozzáférés iránti kérelem teljesítése érdekében minden ésszerű lépést megteszünk az érintett személyazonosságának ellenőrzése érdekében.

Ugyanakkor a GDPR-rendelet szerint a fent említett válaszadási idő szükség esetén legfeljebb két hónappal meghosszabbítható, figyelembe véve az ügy összetettségét és a kérelmek számát, és szükség esetén tájékoztatjuk Önt erről a szempontról.

5. A személyes adatok címzettjeinek rendeltetési helye vagy kategóriái

Azok a címzettek, akik az Európai Unión belül személyes adatokat dolgoznak fel, kötelesek ugyanazokat a jogi rendelkezéseket betartani, ugyanolyan szintű védelmet nyújtva, mint az Üzemeltető.

Megjegyzés: Az Amerikai Egyesült Államok területén működő címzettek esetében az Üzemeltető garantálja, hogy “Adatvédelmi Pajzs” tanúsítvánnyal rendelkeznek, és az Európai Bizottság megfelelő szintű védelmet nyújtónak tekinti őket. Az “Adatvédelmi pajzsot” betartó vállalatok listája az alábbi linken található: https://www.privacyshield.gov/welcome .

5.1 Hírlevél szolgáltatás működtetése céljából történő adattovábbítás

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ez a szolgáltatás a kívánt paramétereken működik, az e-mail továbbítás területére szakosodott harmadik felet, illetve a The Rocket Science Grouphoz tartozó MailChimp szolgáltatást használjuk. A személyes adatok védelmére vonatkozó, harmadik féltől származó irányelvei itt olvashatók: https://mailchimp.com/legal/privacy

Bármikor leiratkozhat a hírlevél szolgáltatásról – vagy a beérkezett e-mailben található “Leiratkozás” gomb megnyomásával, vagy e-mailben a címre küldött e-mailben office@nooxshop.com

5.2. A személyes adatok továbbítása közintézményeknek, bíróságoknak, valamint a bűncselekmények elkövetésének kivizsgálására hatáskörrel rendelkező hatóságoknak

Különleges esetekben, amikor ezt törvény írja elő, cégünk köteles az illetékes intézményeknek tájékoztatást adni a személyes adatokról.

5.3. Továbbítás más harmadik félnek

Annak érdekében, hogy kellemes élményt nyújtsunk Önnek a platformon belül, folyamatosan az általunk használt szoftver fejlesztésével / karbantartásával foglalkozunk. Ebben az értelemben fejlesztési szerződéseket kötöttünk a programozás és a szoftverkarbantartás területén szakosodott vállalatokkal.

5.4. Közösségi hálózatok

Weboldalunk a közösségi hálózatok üzemeltetőinek “bővítményeit” használja. Weboldalunkon található összes közösségi hálózati bővítmény egyértelműen és egyértelműen meg van jelölve.

5.5. Forgalomelemzési szolgáltatások

Weboldalunk statisztikai célokra használja a Google Inc. “Google Analytics” és “Google AdSense” webelemző szolgáltatásait.

Weboldalunk a Google Analytics-et, a Google, Inc. (“Google”) által biztosított platformelemző szolgáltatást használja cookie-k használatával. További részletek erről a cookie-kra vonatkozó irányelvekkel kapcsolatos oldalunkon találhatók.

A cookie-k használatát a böngésző megfelelő beállításainak kiválasztásával elutasíthatja, de ebben az esetben előfordulhat, hogy nem tudja használni az Üzemeltető webhelyének összes funkcióját. Lehetőség van arra is, hogy a jövőben abbahagyja a Google Analytics használatát a Google Analytics leiratkozási böngészőbővítményének letöltésével és telepítésével a böngészőjéhez. További részletek itt: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Megjegyzés: További információk a Google Analytics Általános Szerződési Feltételein és a Google Analytics oldalain találhatók.

6. JOGALAP

6.1. A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló (EU) 2016/679

Utolsó frissítés: 2022.05.20.