Privacybeleid en verwerking van persoonsgegevens.

1. Definitie

1.1. Exploitant. De exploitant die verantwoordelijk is voor de verwerking van gegevens volgens de GDPR-verordening is nooxshop.com en verwijst naar dit platform.

1.2. Functionaris voor gegevensbescherming (DPO) = Het adres waarnaar verzoeken om informatie over de verwerking van persoonsgegevens kunnen worden verzonden, is het e-mailadres: office@nooxshop.com

1.3. Cookies. Een “cookie” is een bestand in zeer klein formaat, meestal bestaande uit letters en cijfers. Het wordt gedownload naar het geheugen van een computer of een ander type apparaat dat wordt gebruikt voor surfen op internet (smartphone, tablet, enz.), Waarna een bepaalde website wordt geopend.

1.4. De betrokkene in de zin van de AVG-verordening. Het wordt vertegenwoordigd door de identificeerbare natuurlijke persoon (die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificatie-element: naam, identificatienummer, locatie, een online identificator of een of meer specifieke elementen). De persoon in kwestie kan het verzoek zijn van een dienst aangeboden door de Operator, maar ook elke andere natuurlijke persoon wiens persoonsgegevens worden doorgegeven aan de Operator.

1.5. Categorieën gegevens. Ze worden vertegenwoordigd door persoonlijke gegevens en worden alleen door de operator verwerkt als u deze gegevens in een gedeelte van de site invoert of ze per e-mail naar ons verzendt.

1.6. Verwerking van persoonsgegevens: elke bewerking die wordt uitgevoerd op persoonsgegevens of op reeksen persoonsgegevens, met of zonder het gebruik van automatische manipulatiemethoden, zoals verzameling, registratie, organisatie, structurering, opslag, aanpassing of wijziging, opvraging, raadpleging, gebruik, openbaarmaking door verzending, verspreiding of anderszins beschikbaarstelling, uitlijning of combinatie, beperking, wissing of vernietiging.

2. Welke informatie wordt verwerkt?

2.1. Informatie verzameld via cookies. Voor een betere richting van reclamecampagnes en verbetering van diensten en producten, gebruiken nooxshop.com informatie over de artikelen die door onze klanten zijn gekocht. Als u de opslag van cookies in uw browser hebt goedgekeurd en u akkoord gaat met het gebruik ervan, ontvangt de nooxshop.com informatie over de door u bezochte pagina’s, toegang tot de producten en andere activiteiten op de site.

2.2. nooxshop.com verzamelt of verwerkt geen gevoelige persoonlijke informatie, zoals bijvoorbeeld informatie over uw medische aandoening, religie of overtuiging, enz.

2.3. Gegevens verstrekt door gebruikers van het Platform. Op nooxshop.com verwerken wij persoonsgegevens over degenen die het platform gebruiken. Voornamelijk verwerken wij de persoonsgegevens die aan ons worden verstrekt wanneer u zich registreert in de nieuwsbrieflijst. Deze gegevens omvatten in het bijzonder uw persoonlijke adres. e-mail en naam.

3. Voor welke doeleinden worden de gegevens verwerkt?

3.1 Voor de beste targeting van advertenties en promotie slaan nooxshop.com gegevens over cookies op in de toegangen op de site, de bekeken producten en andere activiteiten op het platform. Opslaan is alleen mogelijk op basis van uw toestemming voor het gebruik van de relevante cookies. Deze toestemming is geheel vrijwillig. Meestal, op basis van de verstrekte gegevens, nooxshop.com statistieken en analyses verkrijgen met betrekking tot de acties van de gebruikers van het platform. Ze maken het mogelijk om advertenties beter om te leiden of de inhoud van het platform aan te passen aan wat de interesse zal bevredigen en waar vaak naar op zoek is, een grotere groep gebruikers van het platform. In dit geval is het opslaan van persoonsgegevens meestal geautomatiseerd.

3.2. Voor onze productaanbiedingen en de promotie van nooxshop.com in de vorm van een nieuwsbrief die naar gebruikers wordt verzonden, gebruiken nooxshop.com vaak e-mailadressen. De manipulatie gebeurt in dit geval alleen op basis van uw toestemming, die volledig vrijwillig is. Als u niet akkoord gaat, kunt u ons platform in zijn geheel blijven gebruiken. U stemt in met de nooxshop.com tijdens de registratie door uw e-mailadres in te voeren. Houd er rekening mee dat registratie op nooxshop.com alleen kan worden gedaan door mensen ouder dan 15 jaar. Uw toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door op de link in een nieuwsbrief te klikken.

RECHTSGROND: het gerechtvaardigd belang van de Operator om online fraude te voorkomen en te zorgen voor de juiste functionaliteit van het platform, de uitvoering van een contract en de toestemming van de betrokkene, naargelang het geval.

4. Uw rechten en de betrokkene met betrekking tot de verwerking van verstrekte persoonsgegevens

4.1. De rechten van de betrokkenen en hoe deze kunnen worden uitgeoefend

Volgens de GDPR-verordening bent u als betrokkene de begunstigde van de piek aan rechten, namelijk:

4.1.1. Dreptul la informare si acces cu privire la datele personale. Este reprezentat de dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date personale care va privesc si, in caz afirmativ, accesul la datele respective.

4.1.2. Dreptul la rectificare. Este reprezentat de dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vi se adreseaza si/sau de a avea posibilitatea completarii datelor cu caracter personal ce sunt incomplete, cu mentiunea ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului, daca este cazul.

4.1.3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) Este reprezentat de dreptul de a avea posibilitatea stergerii datelor cu caracter personal care va privesc in cazul in care se nbaplica anumite justificari mentionate in Regulamentul GDPR.

4.1.4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii Este reprezentat de dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor in anumite cazuri.

4.1.5. Dreptul la portabilitatea datelor: Este reprezentat de dreptul de a intra in posesia datelor cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un alt Operator.

4.1.6. Dreptul la opozitie: Este reprezentat de dreptul de a va opune in orice moment utilizarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

4.1.7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor cu caracter personal Este inclus de crearea de profiluri, care produco efecte juridice care privesc utilizatorul sau il afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

4.1.8. Dreptul sa va adresați printr-o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) In momentul in care situatia in care considerati ca datele dvs nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

4.2. Hoe kunt u deze rechten uitoefenen?

Om de hierboven genoemde rechten uit te oefenen, vragen wij u vriendelijk om op schriftelijk verzoek in elektronisch formaat, gedateerd en met uw originele handtekening, naar het e-mailadres te sturen: office@nooxshop.com ter attentie van de persoon die verantwoordelijk is voor de bescherming van persoonsgegevens.

4.3. Hoe lang duurt het voordat wij op uw verzoeken reageren?

Binnen maximaal één maand die wordt berekend vanaf de ontvangst van uw verzoek, ontvangt u informatie over de ondernomen acties of, indien van toepassing, over de motivatie waarvoor de gevraagde maatregelen niet kunnen worden genomen.

Opmerking: Houd er rekening mee dat om te voldoen aan een verzoek om toegang tot persoonlijke gegevens, we alle redelijke stappen zullen ondernemen om de identiteit van de betrokkene te verifiëren.

Ook kan volgens de GDPR-verordening de hierboven genoemde oplossingstermijn indien nodig met maximaal twee maanden worden verlengd, rekening houdend met de complexiteit van uw zaak en het aantal verzoeken, en wordt u indien nodig over dit aspect geïnformeerd.

5. Bestemmingen of categorieën ontvangers van persoonsgegevens

Ontvangers die persoonsgegevens binnen de Europese Unie verwerken, hebben de verplichting om dezelfde wettelijke bepalingen na te leven en een beschermingsniveau te bieden dat vergelijkbaar is met de Operator.

Opmerking: In het geval van ontvangers die actief zijn in de Verenigde Staten van Amerika, garandeert de Operator dat zij het “Privacy Shield”-certificaat hebben en beschouwt de Europese Commissie hen als leveranciers van een adequaat beschermingsniveau. De lijst van bedrijven die zich houden aan het “Privacy Shield” is beschikbaar op deze website: https://www.privacyshield.gov/welcome .

5.1 Overdracht van persoonsgegevens ten behoeve van de nieuwsbriefdienst

Om er zeker van te zijn dat de dienst op de gewenste parameters werkt, maken wij gebruik van een derde partij gespecialiseerd op het gebied van e-mailtransmissie, respectievelijk het MailChimp platform van The Rocket Science Group. Het gegevensbeschermingsbeleid van derden vindt u hier: https://mailchimp.com/legal/privacy

Om u af te melden voor de nieuwsbriefservice, moet u dit gedeelte openen – hetzij door op de knop “Afmelden” in de ontvangen e-mail te drukken, hetzij door een e-mail te sturen naar het adres office@nooxshop.com

5.2. Doorgifte van persoonsgegevens aan openbare instellingen, rechtbanken en autoriteiten die bevoegd zijn om het plegen van strafbare feiten te onderzoeken

In speciale gevallen, wanneer dit wettelijk verplicht is, kan ons bedrijf bevoegde instellingen informatie over persoonlijke gegevens verstrekken.

5.3. Doorgifte aan andere derden

Om u een betere ervaring in de online omgeving te kunnen bieden, zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren/onderhouden van de software die wij gebruiken. In die zin hebben we ontwikkelingscontracten afgesloten met bedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van programmeren en softwareonderhoud.

5.4. Sociale netwerken

De website van de Operator maakt gebruik van “plug-ins” van sociale netwerkoperators. Alle plug-ins voor sociale media op de site van de exploitant zijn duidelijk en duidelijk gemarkeerd.

5.5. Diensten voor verkeersanalyse

De website van de Operator maakt gebruik van de webanalysediensten “Google Analytics” en “Google AdSense” van Google Inc. voor statistische doeleinden.

De website van de Operator maakt gebruik van Google Analytics, een platformanalysedienst aangeboden door Google, Inc. (“Google”), met behulp van cookies. Meer details hierover vindt u op onze cookie policy pagina

U kunt het gebruik van cookies weigeren door de juiste instellingen van uw browser te selecteren, maar in dit geval kunt u mogelijk niet alle functionaliteiten van de Site van de Operator gebruiken. Er is ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen om in de toekomst te stoppen met het gebruik van Google Analytics door Google Analytics Opt-out Browser Addon voor uw browser te downloaden en te installeren. Meer details hier: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Opmerking: Meer informatie is beschikbaar op de pagina’s Servicevoorwaarden van Google Analytics en Google Analytics

6. RECHTSGRONDSLAG

6.1. Verordening (EU) 2016/679 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming) Deze verordening is toegankelijk op http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016

Laatste update: 31.05.2022